GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρηματιστήριο: Μικρή άνοδος με τζίρο σε... αυγουστιάτικους ρυθμούς

Με μικρές διακυμάνσεις κινήθηκε η χρηματιστηριακή αγορά στη σημερινή συνεδρίαση, με την πλειοψηφία των επενδυτών να βρίσκεται εκτός α...


Με μικρές διακυμάνσεις κινήθηκε η χρηματιστηριακή αγορά στη σημερινή συνεδρίαση, με την πλειοψηφία των επενδυτών να βρίσκεται εκτός αγοράς, κάτι που αποτυπώνεται στον ιδιαίτερα χαμηλό τζίρο, ο οποίος ήταν ο δεύτερος χαμηλότερος για το 2016.

O Γενικός Δείκτης Τιμών κινήθηκε σε πολύ στενό εύρος διακύμανσης 2,68 μονάδων και έκλεισε στις 562,40 μονάδες, σημειώνοντας μικρή άνοδο 0,36%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 17,080 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 23.427.721 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,48%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,05%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (+2,87%) και των Τηλεπικοινωνιών (+1,19%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσε ο δείκτης των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-1,39%).

Ανοδικά κινήθηκαν 52 μετοχές, 30 πτωτικά και 16 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση