GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ της Αίγινας! ΓΡΑΜΜΑ στον Αλέξη Κούγια...

Nikos Roussis     ...και λέει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε να υπερασπισθεί την πλευρά των θυμάτων του μακελειού της Αίγι...


 ...και λέει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε να υπερασπισθεί την πλευρά των θυμάτων του μακελειού της Αίγινας.

"Να δούμε αν πράγματι ο μοναδικός ο οποίος έχει ευθύνη για αυτό το έγκλημα είναι αυτός ο άνθρωπος που φέρεται να οδηγούσε το σκάφος . Να δούμε πράγματι αν είναι αυτό το πρόσωπο που οδηγούσε. Να δούμε ποιοι επέβαιναν στο σκάφος. Να δούμε γιατί εγκατέλειψαν τους ανθρώπους αυτούς να πνιγούν χωρίς να κάνουν τίποτα. Είναι βέβαιο ότι από την μελέτη αυτών των στοιχείων θα μπορώ κι εγώ να έχω καλύτερη άποψη για την υπόθεση».
«Είναι βέβαιο ότι θα ζητήσω να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των προσώπων τα οποία επέβαιναν στο σκάφος. Εκείνο το οποίο είναι ένα πρόβλημα για μένα αλλά και για τους εντολείς μου είναι ότι δεν γνωρίζουμε τα πρόσωπα τα οποία εμφανίζονται να επέβαιναν στο σκάφος, πράγματι επέβαιναν ή επέβαιναν άλλοι"

...και λέω κι' εγώ, που δεν είμαι ποινικολόγος, αλλά απλά ένας ψυλιασμένος δημοσιογράφος που έχουν δεί πολλά τα μάτια του:

" Αυτά δεν γράφω δω μέσα, ρε μεγάλε, τρείς μέρες τώρα και με κατέταξαν στην δημοσιογραφική αλητεία οι καριολοκάριολοι της κυβέρνησης των αριστεροχριστιανίστών"

...και συμπληρώνω: "Ολες αυτές οι απορίες σου θα λυθούν μέγιστε, μόλις μπορέσεις να μιλήσεις με τον Ιωάννη Πολυανίδη, το φιλαράκι του77 χρονου που, κατά την κατάθεση του, πήγε και τους πήρε από το σκάφος-δολοφόνο, σε χρόνο dt μετά το συμβάν

Αυτός θα σου πεί, ποιούς βρήκε και ποιούς πήρε από το ταχύπλοο. Είναι ο μόνος μάρτυς.."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση