GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύωρη ομηρεία σε ληστεία τράπεζας στους Αμπελόκηπους

Τέσσερις άνδρες με πιστόλια και οπλοπολυβόλα εισέβαλλαν σε τράπεζα του Νέου Ψυχικού - στα όρια με τους Αμπελόκηπους - το μεσημέρι και...


Τέσσερις άνδρες με πιστόλια και οπλοπολυβόλα εισέβαλλαν σε τράπεζα του Νέου Ψυχικού - στα όρια με τους Αμπελόκηπους - το μεσημέρι και κρατούσαν ομήρους για σχεδόν δύο ώρες, πριν καταφέρουν να ανοίξουν τα χρηματοκιβώτια, αρπάξουν τα χρήματα και διαφύγουν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ένοπλοι μπήκαν τελευταίοι στην τράπεζα, ενώ μέσα υπήρχαν ελάχιστοι πια πελάτες. κατέβασαν στο υπόγειο της τράπεζας τους υπαλλήλους και τους απειλούσαν με τα όπλα ζητώντας επίμονα πληροφορίες για το εάν υπάρχουν θυρίδες και πως μπορούσαν να ανοιχτούν.

Οι ληστές έφυγαν λίγο πριν τις 4:30 και μόνο τότε οι υπάλληλοι κατάφεραν να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Επί τόπου βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Η αστυνομία εκτιμά ότι η συγκεκριμένη ληστεία έχει «άρωμα» τρομοκρατίας για αυτό το λόγο έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική. 

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν γίνει τρεις προσαγωγές και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς όπου συνέβη η ληστεία είναι πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα και την πρεσβεία του Ισραήλ. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση