GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Τι είπε ο Φώτης Μπόμπολας (στη Βουλή) για το Μega, τα χρέη, τους συνεταίρους και την τύχη του καναλιού...-

Στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της δανειοδότησης κομμάτων και επιχειρήσεων ΜΜΕ, ο εκδότης του ΠΗΓΑΣΟΥ και μέτοχος στη...

Στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της δανειοδότησης κομμάτων και επιχειρήσεων ΜΜΕ, ο εκδότης του ΠΗΓΑΣΟΥ και μέτοχος στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ κ. Φώτης Μπόμπολας κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση της Αννέτας Καββαδία σχετικά με την πληρωμή των εργαζομένων του Mega.

H κ. Καββαδία ρώτησε συγκεκριμένα πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι ενώ επεσήμανε ότι προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες του καναλιού είναι άνθρωποι με πολύ ισχυρή οικονομική επιφάνεια.

«Εγώ προσωπικά επειδή δεν είχα ρευστότητα, έβαλα το σπίτι μου υποθήκη και με κάποια λεφτά που πήρα δάνειο, έδωσα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι στο Mega υπήρχαν άλλα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία είχαν και συμφέροντα σε άλλα κανάλια και δεν έβλεπαν με καλό μάτι το Mega» απάντησε ο κ. Μπόμπολας.

Λίγο αργότερα η κ. Καββαδία επανήλθε ρωτώντας: «Πως δικαιολογείται το ενδιαφέρον να διεκδικήσετε μια άδεια με την ίδια μετοχική σύνθεση; Δηλαδή θέλετε να μας πείσετε ότι κάποιοι μέτοχοι οι όποιοι αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να τα βρουν, ο ένας προτίθεται να πληρώσει, ο άλλος δεν προτίθεται, μαζεύονται ξανά και διεκδικούν μια άδεια με την ίδια μετοχική σύνθεση;»

«Εγώ από τη δική μου πλευρά προσπάθησα να βρεθεί μια λύση στο Mega. Στο τέλος δεν ήταν εφικτό» απάντησε ο κ. Μπομπολας επισημαίνοντας παράλληλα ότι αυτή είναι η μετοχική σύνθεση του καναλιού. «Και πώς να την αλλάξουμε τη μετοχική σύνθεση, τι να κάνουμε;» αναρωτήθηκε.

Σε ερώτηση του μέλους της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια στα κόμματα και τα ΜΜΕ, Αννέτας Καββαδία, αν για τη σημερινή κατάσταση του MEGA "φταίει η κυβέρνηση ή οι μέτοχοι", ο εκδότης του ΠΗΓΑΣΟΥ και μέτοχος στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ κ.Φώτης Μπόμπολας απάντησε: "Νομίζω, για τη σημερινή κατάσταση του ΜΕGΑ φταίνε οι μέτοχοι του". Σε άλλη ερώτηση, αν επιθυμεί να συνεχίσει, σε περίπτωση που το κανάλι ξεπεράσει τα προβλήματά του, απάντησε: "Δεν ξέρω αν θέλω να συνεχίσω". Παράλληλα ο κ.Μπόμπολας ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδερφός του "δεν είμαστε διαπλεκόμενοι. Έχουμε στοχοποιηθεί".
Νωρίτερα, όταν ρωτήθηκε για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διευθυντής ειδήσεων του MEGA, Μανώλης Καψής, υποστήριξε ότι ο κ.Καψής "εκφράζει την προσωπική του άποψη και δεν έχει πάρει κατεύθυνση από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς αυτό δεν έχει συνεδριάσει τελευταία".

Για τις offshore και τη διασύνδεση τους με την εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ρωτήθηκε ο Φώτης Μπόμπολας από τον Βουλευτή Κώστα Τζαβάρα που είναι μέλος τη Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ.
Ο εκδότης της ΠΗΓΑΣΟΣ παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει τον Αρμάντο Μπριντέτ Γκονζάλες, φερόμενο ως διευθυντή της εταιρείας συμφερόντων του, με έδρα στον Παναμά. Ερωτήθηκε αν γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη offshore έχει την ίδια ιστοσελίδα με την εταιρεία Μοζάκ Φονσέκα και ποια ακριβώς είναι η σχέση της με την ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Στο διάλογο με τον κ.Μπόμπολα, ο βουλευτής παρενέβη λέγοντας: «Πιστεύω ότι γνωρίζετε και δεν το λέτε».
Στη συνέχεια ο κ.Τζαβάρας ρώτησε για τα ομολογιακά δάνεια που έλαβε ο ΠΗΓΑΣΟΣ διαπιστώνοντας ότι «τέτοια δάνεια είναι σαν αυτά που κάνει το Δημόσιο» και ρώτησε «πότε έληξαν και πότε πληρώθηκαν»; Η απάντηση του κ.Μπόμπολα σχολιάστηκε από τον βουλευτή της ΝΔ με τη φράση: «Είστε θεωρητικά ενήμεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση