GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίζει η Τζούλια Αλεξανδράτου; Άλλαξε το όνομά της στο facebook

Εδώ και λίγο καιρό φήμες θέλουν τη Τζούλια Αλεξανδράτου να χωρίζει! Η κατάξανθη πρωταγωνίστρια των αισθησιακών ταινιών του Σειρηνάκη, ...


Εδώ και λίγο καιρό φήμες θέλουν τη Τζούλια Αλεξανδράτου να χωρίζει!
Η κατάξανθη πρωταγωνίστρια των αισθησιακών ταινιών του Σειρηνάκη, άλλαξε το όνομα της στο facebook και από Τζούλια Αλεξανδράτου Καρποζήλου, το έκανε Ioulia Paris, χωρίς να διευκρινίσει σε φίλους και θαυμαστές για ποιο λόγο αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή.

Με αυτό το ψευδώνυμο πέταξε για Σαντορίνη και κατέλυσε σε ξενοδοχείο με θέα την καλντέρα.
Η Τζούλια, απόλαυσε τον ήλιο στη βεράντα της και πόζαρε με το ολόσωμο μαγιό της στην πισίνα της σουίτας της, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στο Facebook.

Επίσης, ο σύζυγος (;) της Κρίστιαν Καρποζήλος, όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, την Παρασκευή το μεσημέρι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που κάθονταν σε διπλανές ξαπλώστρες στην παραλία Αstir Beach, ωρυόταν στους φίλους του ότι έχει τελειώσει μαζί της οριστικά.
Ποιος ξέρει τι μπορεί να έχει συμβεί ανάμεσα στο ζευγάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση