GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Δώστε στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των καναλαρχών

Να δοθεί στη δημοσιότητα το “πόθεν έσχες” των τεσσάρων υπερθεματιστών των τηλεοπτικών αδειών ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, ...


Να δοθεί στη δημοσιότητα το “πόθεν έσχες” των τεσσάρων υπερθεματιστών των τηλεοπτικών αδειών ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, εξαπολύοντας πυρά κατά της κυβέρνησης για αδιαφάνεια και διαπλοκή, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
“Η Κυβέρνηση προκαλεί με τον χειρότερο τρόπο τους Έλληνες. Ο διαγωνισμός παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, εξελίσσεται σε βατερλό του κ. Παππά και μνημείο αδιαφάνειας της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα”, σχολιάζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και συνεχίζει: “Αντί να δώσουν στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες των τεσσάρων υπερθεματιστών, αρκούνται σε μια απλή δήλωσή τους ότι καλύπτουν το τίμημα που πλειοδότησαν για να λάβουν μια από τις τέσσερις άδειες”.

“Η διαφάνεια αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη μάχη κατά της διαπλοκής με την οποία η Κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι είναι ένα και το αυτό”, σημειώνει η Νέα Δημοκρατία και καλεί την κυβέρνηση και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά να αποδεχθούν το αίτημά της και να προσκομίσουν το σύνολο των στοιχείων της περιουσιακής κατάστασης των τεσσάρων υπερθεματιστών στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, από τα οποία να αποδεικνύεται η νομιμότητα της προέλευσης των χρημάτων τους.

“Αρκετά πια με τα αστεία. Κανείς δεν ανέχεται για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα οι πολίτες να μένουν στο σκοτάδι”, καταλήγει η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση