GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόμβα: Χωρίζουν Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί

Αν και εδώ και ημέρες κυκλοφορούσαν κάποιες φήμες, τελικά φαίνεται ότι είναι γεγονός. Το πιο διάσημο ζευγάρι του κόσμου, μετα τον Ουίλι...


Αν και εδώ και ημέρες κυκλοφορούσαν κάποιες φήμες, τελικά φαίνεται ότι είναι γεγονός. Το πιο διάσημο ζευγάρι του κόσμου, μετα τον Ουίλιαμ και την Κέητ, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, χωρίζει έπειτα από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, η διάσημη ηθοποιός και πρώην πρέσβειρα του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες  κατέθεσε αίτημα να πάρει την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, ζητώντας ωστόσο από το δικαστή να επιτρέψει στον Μπραντ Πιτ να επισκέπτεται τα παιδιά του.
Σύμφωνα με το TMZ, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου στις 15 Σεπτεμβρίου και ζητά την επιμέλεια των παιδιών καθώς είναι εξαιρετικά αναστατωμένη" από τις μεθόδους ανατροφής και διαπαιδαγώγησης του συζύζου της απέναντι στα παιδιά τους.

Φεβρουάριος 2010:Οι Brangelina με τον γιο τους Maddox Chivan και την κόρη τους Shiloh Nouvel, κάνουν βόλτα στη Βενετία
Την είδηση επιβεβαιώσε στο Reuters o δικηγόρος της Τζολί δηλώνοντας: "Αυτή η απόφαση ελήφθη για το καλό της οικογένειας. Η κα Τζολί δεν θα προβεί σε σχόλια και ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειας σε αυτό το στάδιο".
Τα παιδιά των Brangelina 
Τον Ιανουάριο του 2006, αφού βγήκε το διαζύγιο Άνιστον-Πιτ, η Τζολί επιβεβαίωσε το δεσμό της με τον Πιτ και ότι ήταν έγκυος στο παιδί του. Η Τζολί γέννησε ένα κοριτσάκι, τη Σιλό Νουβέλ Τζολί-Πιτ το Μάιο του 2006.
Τον Ιούλιο του 2005, ο Πιτ συνόδευσε την Τζολί στην Αιθιοπία, όπου υιοθέτησε το δεύτερο παιδί της, ένα 6 μηνών κοριτσάκι με το όνομα Ζαχάρα, μια απόφαση την οποία όπως δήλωσε η ίδια πήρε μαζί με τον Πιτ. Το Δεκέμβριο του 2005 επιβεβαιώθηκε ότι ο Πιτ θέλει να υιοθετήσει τα δύο παιδιά της Τζολί, Μάντοξ και Ζαχάρα και τον Ιανουάριο του 2006, δικαστής στην Καλιφόρνια τους έδωσε την άδεια να αλλάξουν το επίθετο των παιδιών σε "Τζολί-Πιτ".
Το Μάρτιο του 2007, η Τζολί υιοθέτησε ένα τρίχρονο αγόρι από το Βιετνάμ, τον Παξ Τιεν. Επειδή όμως το ορφανοτροφείο δεν επέτρεπε τη υιοθεσία σε ανύπαντρο ζευγάρι, η Τζολί το υιοθέτησε μόνη της και ο Πιτ αργότερα τον υιοθέτησε σαν γιο του στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μετά από φήμες που κυκλοφορούσαν για μήνες, η Τζολί επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της ότι είναι ξανά έγκυος και περιμένει δίδυμα. Γέννησε στη Νίκαια της Γαλλίας τον Ιούλιο του 2008. Τους έδωσαν τα ονόματα Νοξ Λέον και Βιβιέν Μαρσελίν.
Στις 23 Αυγούστου 2014 ο Πιτ και η Τζολί παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη νότια Γαλλία, έπειτα από 12 χρόνια σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση