GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας από ΚΕ: Η διαρκής σύγκρουση με τη διαπλοκή είναι παράσημο

Με την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, άνοιξε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Τα βασικά θέματα στην ατζέντα της ...


Με την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, άνοιξε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Τα βασικά θέματα στην ατζέντα της συνεδρίασης είναι η εκλογή γραμματέα της Κ.Ε. και η εκλογή της Πολιτικής Γραμματείας.
«Είμαστε σε μια περίοδο δύσκολη γεμάτη προκλήσεις με μια σειρά ανοικτά μέτωπα για την κοινωνία τους εργαζόμενους, τη νεολαία και την Αριστερά και απαιτείται μια σειρά από μάχες που η έκβασή τους θα κρίνει την πορεία της χώρας τον 21ο αιώνα και τη θέση της Αριστεράς στο πολιτικό τοπίο που διαμορφώθηκε στην Ελλάδα και την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Σε αυτές τις μεγάλες μάχες πρέπει να βγούμε νικητές» είπε στην αρχή της ομιλίας του ο πρωθυπουργός.
Ενώ αναφερόμενος στην αναταραχή που έχει επικρατήσει για τις τηλεοπτικές άδειες είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μάθει να βρίσκει κόντρα όλα τα μέσα ενημέρωσης. «Η διαρκής σύγκρουση με τη διαπλοκή είναι παράσημο» είπε ο πρωθυπουργός.
Η Κεντρική Επιτροπή που προέκυψε από το συνέδριο, επιβεβαίωσε την πολιτική μας επιλογή να μην υποχωρήσουμε μπροστά στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα και την οικονομική ολιγαρχία και τη δέσμευσή μας προς τον ελληνικό λαό να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αντιπαρατεθούμε με τη διαπλοκή και τη διαφθορά, ανέφερε ο πρωθυπουργός.
«Η χώρα πρέπει το συντομότερο δυνατό να απαλλαγεί από το καθεστώς της σκληρής επιτροπείας. Η Ελλάδα δικαιούται, περισσότερο από οποιαδήποτε χώρα της ευρωζώνης το συντομότερο δυνατόν, να ενταχθεί στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ. Για την ένταξη οι όροι είναι σαφείς: Να συγκεκριμενοποιηθούν τα μέτρα για το χρέος στα πλαίσια των αποφάσεων του Γιούρογκρουπ, ταυτόχρονα το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση