GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάολα: Δεν ψηφίζω αλλά πετάω άνετα μια μολότοφ!

Στον Θέμη Γεωργαντά για λογαριασμό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό", μίλησε η Πάολα. Η τραγουδίστρια, μίλησε μεταξύ ...


Στον Θέμη Γεωργαντά για λογαριασμό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό", μίλησε η Πάολα. Η τραγουδίστρια, μίλησε μεταξύ άλλων-, για την πολιτική και για την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα.
Ερωτηθείς για το αν είναι πολιτικοποιημένη, είπε: "Όχι! Σου φαίνομαι για τέτοιο τυπάκι; Δεν ψηφίζω! Κακό αυτό. Ξέρεις κάτι; Αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι, όχι από αυτούς, από εμάς τους ίδιους, να πάω να ψηφίσω! Μα κοιμόμαστε όρθιοι όλοι!Δεν ξέρω αν μας ψεκάζουν. Δεν το δέχομαι εγώ αυτό το πράγμα. Γιατί όταν βλέπεις τη γκόμενα σου με άλλον, γιατί γίνεσαι θηρίο; Που να μην πω τι στην κάνει την γκόμενα σου! Εμάς που μας κάνουν όλους το ίδιο πράγμα, γιατί δεν αντιδράς; Ο ψεκασμός δεν ισχύει όταν σου παίρνουν την γκόμενα; Γι’ αυτό δεν πάω να ψηφίσω… Πάω όμως άνετα, να πετάξω μία μολότοφ. Θα μου πεις: 'Τι είναι αυτό που λες τώρα; Είσαι χαζή;'. Όχι είμαι αντιδραστικό παιδί", τόνισε.
Η λαϊκή αοιδός, μίλησε και για την επιθυμία της να κάνει παιδιά: "Θα ήθελα να έχω δυο παιδιά, θα ήθελα κι άλλο παιδί… αλλά έπρεπε να τα κάνω μία και έξω!".
Πηγή βίντεο: gossiptv.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση