GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΓΙΑΝΝΑΚΗ!" Το τραπέζι του Στουρνάρα, o Σαμαράς και ο Σημίτης...

Ο Γιάννης Στουρνάρας μίλησε χθες στο ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και μετά πήγαν για δείπνο με τον Α...

Ο Γιάννης Στουρνάρας μίλησε χθες στο ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και μετά πήγαν για δείπνο με τον Ανδρέα Ανδρεάδη και διάφορους ξενοδόχους, αλλά και τον εκπρόσωπο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά, στο εστιατόριο του Electra Metropolis, στο κτίριο του πρώην υπουργείου Παιδείας στη Μητροπόλεως.
 Όλως τυχαίως στο διπλανό τραπέζι καθόταν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Η παρέα Στουρνάρα- ξενοδόχων χαιρέτισε τον Αρχιεπίσκοπο (ο διοικητής της ΤτΕ ήταν πάντως ο μόνος που δεν του φίλησε το χέρι). Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Σχοινας ανέλυε στους υπόλοιπους το πρόβλημα του brain drain, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Στουρνάρας, στον οποίο ο Ανδρεάδης έλεγε “στη ΝΔ το 40% πέσαν να σε φάνε, στο ΠΑΣΟΚ το 60%”.
Ο διοικητής της ΤτΕ απάντησε ότι ο Σαμαράς τον εμπιστεύτηκε περισσότερο και από τον πιο δεξιό του συνεργάτη. Ανέφερε επίσης ότι ο πρώην πρωθυπουργός τον φώναζε “Γιαννάκη” και πως μιλώντας στο Σόιμπλε είχε πει για το Στουρνάρα “αυτός ήταν κολλητός του Σημίτη, εχθρός μου και εγώ τον έκανα υπουργό. Θυσιάστηκα για την πατρίδα”. Ο ωτακουστής της στήλης κόντεψε να πνιγεί στο επιδόρπιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση