GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαροπαλεύει ευρωβουλευτής του UKIP και πιθανότερος διάδοχος του Φάρατζ!

Ο Στίβεν Γουλφ, κορυφαίος ευρωβουλευτής του UKIP, του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, και το φαβορί για να διαδεχθεί το...


Ο Στίβεν Γουλφ, κορυφαίος ευρωβουλευτής του UKIP, του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, και το φαβορί για να διαδεχθεί τον Φάρατζ, νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, απειλητική για τη ζωή του, σε νοσοκομείο του Στρασβούργου έπειτα από «λογομαχία» στη διάρκεια συνεδρίασης των ευρωβουλευτών του UKIP.

Σύμφωνα με το SkyNews, o Γουλφ έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία, αφού ένας άλλος συνάδελφός του ευρωβουλευτής τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Ο Γουλφ έχασε την ισορροπία του και χτύπησε το κεφάλι του.

 «Εκφράζω τη βαθιά λύπη μου για το γεγονός ότι, έπειτα από μια λογομαχία, που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στη διάρκεια συνεδρίασης ευρωβουλευτών του UKIP, ο Στίβεν Γουλφ κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι σοβαρή», αναφέρε νωρίτερα σε ανακοίνωσή του ο αρχηγός του κόμματος Νάιτζελ Φάρατζ. 

Το περιστατικό έρχεται μόλις μια μέρα αφότου ο Γούλφ δήλωσε χθες ότι θα θέσει υποψηφιότητα για να είναι ο νέος αρχηγός του κόμματος, αν και παραδέχτηκε ότι σκέφτεται την πιθανότητα να συνεργαστεί με τους Συντηρητικούς της Τερέζα Μέι. "Τις τελευταίες εβδομάδες έχω σκεφτεί πολύ και σκληρά για το πολιτικό μου μέλλον και πόσο καλύτερα μπορώ να βοηθήσω στην οικοδόμηση της Βρετανίας μετα  το Brexit,το οποίο στηρίξαμε και ψηφίσαμε τον Ιούνιο - μια αξιοκρατική, ανεξάρτητη και ευημερούσα χώρα που υπερασπίζεται τα εκατομμύρια των ανθρώπων που οι προηγούμενες κυβερνήσεις τους  αγνοούσαν για πολύ καιρό », είπε.

Ο Φάρατζ, ο οποίος ηγείται του UKIP στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ανέλαβε και πάλι χθες τη συνολική ηγεσία του κόμματος μετά την παραίτηση της εκλεγμένης διαδόχου του, η οποία παρέμεινε λιγότερο από τρεις εβδομάδες επικεφαλής του κόμματος εν μέσω συγκρούσεων μετά το δημοψήφισμα που είχε ως αποτέλεσμα τον βασικό στόχο του UKIP, δηλαδή την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση