GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ! Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία...

Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, έπληξε τη βόρεια Ιαπωνία την Τρίτη, σύμφωνα με την ιαπωνική μετεωρολογική και σεισμολογι...

Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, έπληξε τη βόρεια Ιαπωνία την Τρίτη, σύμφωνα με την ιαπωνική μετεωρολογική και σεισμολογική υπηρεσία, η οποία εξέδωσε επείγουσες προειδοποιήσεις για τσουνάμι. Νωρίτερα, η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για σεισμό μεγέθους 7,3 βαθμών.
Mάλιστα, η μετεωρολογική και σεισμολογική υπηρεσία της Ιαπωνίας προειδοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος σεισμικά κύματα ύψους τουλάχιστον τριών μέτρων κατά τόπους να πλήξουν τις βόρειες ακτές της χώρας εντός ωρών.


Το επίκεντρο του σεισμού, ο οποίος έγινε αισθητός στο Τόκιο, εντοπίστηκε ανοικτά των ακτών της νομαρχίας Φουκουσίμα, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 10 χιλιόμετρα, ανέφερε η ίδια πηγή.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμιά πληροφορία για σοβαρές υλικές ζημιές ή θύματα, ενώ μέχρι τώρα όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα δεν φαίνεται να έχει γίνει κάποια ζημιά στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα  αν και υπάρχει σχετική ανησυχία .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση