GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ ποζάρει χωρίς... παντελόνι στα 74

Στα 74, η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση, με την καλή έννοια φυσικά. Η θρυλική τραγουδίστρια και ηθοποιός, έκανε μια σ...

Στα 74, η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση, με την καλή έννοια φυσικά. Η θρυλική τραγουδίστρια και ηθοποιός, έκανε μια σούπερ εμφάνιση στο εξώφυλλο του περιοδικού W για το τεύχος Δεκεμβρίου, αποδεικνύοντας ότι η γοητεία μιας γυναίκας είναι διαχρονική.
Το πολυβραβευμένο "αστείο κορίτσι", κάθεται σε ένα μαύρο σκαμπό, φορώντας ένα αντρικό λευκό πουκάμισο, μια γραβάτα, μαύρο διάφανο καλσόν και τίποτε άλλο - εκτός από τις γοβάκια Jimmy Choo και το σακάκι που έχει ρίξει στον ώμο της. Φωτογραφημένη από τον διάσημο φωτογράφο Steven Meisel, εντυπωσιάζει για το στιλ, το στήσιμο, τη σιλουέτα που αποδεικνύουν ότι εξακολουθεί να αποτελεί μια αρκετά υπολογίσιμη δύναμη.
Στο τεύχος, η σταρ μιλάει για τις sold out παραστάσεις της στο πλαίσιο της προώθησης του 35ου στούντιο άλμπουμ της, "Encores: Movie Partners Sing Broadway" και για το ότι τραγουδάει μόνο αν υπάρχει κάποιος σκοπός.
Μιλώντας για τον σύζυγό της, James Brolin - ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός- η ντίβα εξηγεί: "Μας είχαν στήσει ένα ραντεβού στα τυφλά. Τον γνώρισα σε ένα εστιατόριο και περίμενα έναν μουσάτο, άγριο άντρα των βουνών αλλά είχε κόψει τα μαλλιά του και ήταν φρεσκοξυρισμένος", λέει και προσθέτει πως πιστεύει ότι την ερωτεύτηκε όταν τον ρώτησε "ποιος σου κατέστρεψε τα μαλλιά;".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση