GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεδομένη η πρόκριση, όχι η πρωτιά

Ντέρμπι κορυφής απόψε (21:45) στο Λονδίνο όπου η Άρσεναλ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει και μαθ...


Ντέρμπι κορυφής απόψε (21:45) στο Λονδίνο όπου η Άρσεναλ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Άρσεναλ τα κατάφερε έστω και δύσκολα στον προηγούμενο αγώνα για τη διοργάνωση καθώς αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Λουντογκόρετς και μάλιστα μόλις στο 15ο λεπτό έφυγε νικήτρια –σχεδόν στην εκπνοή- με 3-2.
Αρκετές οι απουσίες για τους «κανονιέρηδες», καθώς λόγω τραυματισμού είναι εκτός οι Μπεγιερίν, Λούκας, Καθόρλα, Μερτεσάκερ, Γουέλμπεκ και Ακπόμ.
Κίνητρο για τους Λονδρέζους αποτελεί φυσικά η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο όπως ακριβώς συμβαίνει και με την Παρί. 
Οι Γάλλοι «κλείδωσαν» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Βασιλείας με 2-1.
Εξαιρετικής σημασία για τους Παριζιάνους, αυτή του Οριέ, ενώ εκτός αποστολής είναι και οι Κουρζάβα, Ραμπιό και Παστόρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση