GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Και όλη η Ελλάδα να γραφτεί μέλος στη ΝΔ, δεν ξεχρεώνει!

Την πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας να θεσπίσει κάρτα μέλους σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για μία «πρωτότυπη»...


Την πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας να θεσπίσει κάρτα μέλους σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για μία «πρωτότυπη» κίνηση, που όμως «για τα περισσότερα κόμματα στην Ευρώπη, αποτελεί πάγια τακτική εδώ και δεκαετίες».

«Παρατηρούμε, μάλιστα, ότι, πιστή στην ελεύθερη αγορά, η ΝΔ προβαίνει και σε εκπτώσεις και προσφορές για τους επίδοξους συνδρομητές της», αναφέρει σε ειρωνικό τόνο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, και εύχεται «κάθε επιτυχία στον κ. Μητσοτάκη, αφού η αποπληρωμή των, ως τώρα, ‘δανεικών κι αγύριστων' του κόμματός του, θα συμβάλλει στην εξυγίανση των οικονομικών της, και θα θέσει τέλος στις εξώσεις από γραφεία και τις απολύσεις προσωπικού».

«Βέβαια, οι ευχές μας μάλλον δεν αρκούν», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση που καταλήγει: «Για την αποπληρωμή των δανείων μέσω καρτών, η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη θα πρέπει να αναζητήσει 17,5 εκατομμύρια πρόθυμους αγοραστές. Κρίμα που ο πληθυσμός της χώρας μας δεν αρκεί, αλλά αυτό δεν απαλλάσσει τη ΝΔ από την υποχρέωση να αποπληρώσει τα δάνειά της και να αποδείξει ότι σέβεται τους πολίτες και δεν τους εμπαίζει όταν μιλά για διαφάνεια και εξυγίανση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση