GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προχωρημένος λαχνός από το ΚΚΕ: Δίνουν τάμπλετ και γουρουνόπουλο!

Ένα επίπεδο παραπάνω απ’ ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για τις λαχειοφόρες αγορές, προχώρησε το ΚΚΕ, το οποίο πέρα από τα κλασικά κουπόνια ενί...


Ένα επίπεδο παραπάνω απ’ ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για τις λαχειοφόρες αγορές, προχώρησε το ΚΚΕ, το οποίο πέρα από τα κλασικά κουπόνια ενίσχυσης του κόμματος αποφάσισε, προφανώς και λόγω Χριστουγέννων που πλησιάζουν, να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου για όσους αγοράσουν το εν λόγω κουπόνι.
Πέρα λοιπόν από τη χαρά που μπορεί να αισθανθεί, γράφει το aftodioikisi.gr, κανείς αγοράζοντας κουπόνια ενίσχυσης του Κομμουνιστικού Κόμματος, με αυτό το κουπόνι θα έχει και το δέλεαρ του δώρου, το οποίο είναι πραγματικά ακαταμάχητο.
Όπως φαίνεται λοιπόν από το κουπόνι της λαχειοφόρου αγοράς, την οποία διοργανώνουν οι ΚΟΒ Χημικής Βιομηχανίας και Ιματισμού-Ανακύκλωσης (το πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο είναι μία άλλη ιστορία), δύο θα είναι οι τυχεροί νικητές οι οποίοι θα λάβουν δύο απίθανα και εντελώς ασυνδύαστα μεταξύ τους δώρα: Ο πρώτος θα κερδίσει ένα τάμπλετ και ο δεύτερος ένα γουρουνόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση