GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο άνθρωπος που ζούσε για 47χρόνια με όγκο 12 κιλών στο πρόσωπο

Έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του με έναν τεράστιο όγκο στο πρόσωπο. Ο 60χρονος Krishna Prasad Bhattarai από το Νεπάλ, ανέπτυξε το...


Έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του με έναν τεράστιο όγκο στο πρόσωπο. Ο 60χρονος Krishna Prasad Bhattarai από το Νεπάλ, ανέπτυξε τον απίστευτο αυτό όγκο κατά την παιδική του ηλικία και υπέφερε από παραμόρφωση για τουλάχιστον 47 χρόνια.
Οι γιατροί που κλήθηκαν να τον αφαιρέσουν, διέγνωσαν ότι ο άντρας πάσχει από νευροϊνωμάτωση, μια σπάνια πάθηση όπου αναπτύσσονται μη-καρκινικοί όγκοι στο νευρικό σύστημα η οποία προκαλείται από μεταλλάξεις στα γονίδια. Εξαιτίας της ένδειας, ο άντρας δεν μπορούσε να καλύψει τα χειρουργικά έξοδα, οπότε την επέμβαση αφαίρεσης του όγκου ανέλαβε να φέρει εις πέρας δωρεάν το νοσοκομείο Sushma Koirala Memorial Hospital, στο Κατμαντού.
Ο Bhattarai βρισκόταν κάτω από το χειρουργικό νυστέρι για πάνω από 11 ώρες, όπου μια ομάδα έμπειρων γιατρών κατάφερε να απαλλάξει τον ασθενή από το απίστευτο αυτό βάρος.






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση