GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Θεοπούλα πίσω από την μπάρα

Αθήνα 2057. Η Θεοπούλα/Λορέτα, στον καναπέ του σπιτιού της, κοιτάζει ένα από τα παλιά album της και ο νους της τρέχει προς τα πίσω, γυρ...


Αθήνα 2057. Η Θεοπούλα/Λορέτα, στον καναπέ του σπιτιού της, κοιτάζει ένα από τα παλιά album της και ο νους της τρέχει προς τα πίσω, γυρνά 40 χρόνια πριν, τότε που θέλησε ν' αποτυπώσει τη δικής της θετική στάση για τη ζωή σ' ένα... cocktail. Ναι, ακριβώς, σ' ένα cocktail.
Γράφει η Νάντια Μασσαχού
Αθήνα 2016. Η Θεοπούλα/Λορέτα πίσω από μια μπάρα, κάπου στο Χαλάνδρι. «Πώς ένα ποτό μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο» αναρωτιέται. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να βρει την απάντηση, «μα μεταφέροντας ένα μήνυμα ελπίδας». «Silver lining», η λεπτή ασημένια γραμμή που δημιουργεί ο ήλιος όταν κρύβεται πίσω από τα σύννεφα. «Αυτό είναι», αναφωνεί.
Τα συστατικά ήταν ήδη έτοιμα, στο μυαλό της, και κάπως έτσι ξεκίνησε η συναρπαστική ιστορία μιας συνταγής που ήρθε για να μας υπενθυμίζει ότι πίσω από κάθε γκρίζο υπάρχει το φως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση