GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Γκάλης" της πολιτικής...

Babis Nikopoulos   Mεγάλος παίχτης! Ο ΄΄Γκάλης΄΄ της πολιτικής, ο Αλέξης Τσίπρας, με μία απολύτως αιφνιδιαστική κίνηση κι ένα '&#...

Mεγάλος παίχτης!
Ο ΄΄Γκάλης΄΄ της πολιτικής, ο Αλέξης Τσίπρας, με μία απολύτως αιφνιδιαστική κίνηση κι ένα ''διπλό σπάσιμο μέσης'', μοίρασε χαρά, χαμόγελα και 600 εκ., ευρώ, σε 1,6 εκ. ταλαιπωρημένους συνταξιούχους.
Όποιος μίλησε σήμερα το πρωί με τη μάνα του, τον πατέρα του, ή κάποιον συνταξιούχο τέλος πάντων, καταλαβαίνει τι λέω.
Η αντιπολίτευση, αιφνιδιασμένη και σκατόψυχη, ''έπεσε κάτω'' από τον ελιγμό του Αλέξη-Γκάλη και ψέλλισε κάποια ακατάληπτα, δυσοίωνα ''ναι μεν, αλλά''.
Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες κινήσεις φέρνουν εκτός από χαμόγελα και ψήφους, και αποδεικνύουν ότι ο Αλέξης είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, έτσι εύκολα.
To καλύτερο σας το φύλαξα για το τέλος. Δυστυχώς λοιπόν οι συνταξιούχοι, δεν θα μπορέσουν να κρύψουν τα χρήματα αυτά κάτω από το στρώμα, και επίσης κάνετε λάθος όσοι λέτε ότι ο Αλέξης έκανε αυτή τη ''μαγική κίνηση'', επειδή θέλει να πάει σε εκλογές. Αυτή η κίνηση αποσκοπούσε απλά στο να αμβλύνει τις αντιδράσεις για τα νέα σφοδρά μέτρα που έρχονται με τον ερχομό του νέου έτους. Αυτό θα φανεί σύντομα.
Kι επειδή μάλλον δεν έχετε ψυχολογήσει καλά τον Αλέξη, η τελευταία του ζαριά δεν θα είναι εκλογές, αλλά ''δημοψήφισμα εξόδου από το ευρώ''! Αυτό είναι που πρέπει να περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση