GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πένθος για τον τραγουδιστή των Radiohead

Η Rachel Owen, η πρώην σύντροφος του Thom Yorke, άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου μετά από άνιση μάχη με τον καρκ...


Η Rachel Owen, η πρώην σύντροφος του Thom Yorke, άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Η 48χρονη Λέκτορας πανεπιστημίου, υπήρξε για 23 χρόνια σύντροφος του frontman των Radiohead και μητέρα των παιδιών του, Noah 15 ετών και Agnes 12 ετών.
Συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας, έγραψαν στη νεκρολογία, ότι ήταν ειδικός στη λογοτεχνία του Μεσαίωνα και πως συνέχισε να διδάσκει μέχρι πρόσφατα, παρά τα σοβαρά προβλήματα που είχε με την υγεία της.
Το ζευγάρι, ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια και αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους τον Αύγουστο του 2015. Ο Yorke γνώρισε τη μετέπειτα σύντροφό του, στο Exeter University ενώ σπούδαζαν και οι δυο ιστορία της τέχνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση