GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλουν... διαζύγιο Παναθηναϊκός και Ιμπάρμπο

Η αμοιβαία διάθεση των δύο πλευρών να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους και το 2017 έγινε γνωστή στη συνάντηση του Νίκου Λυμπερόπουλου...


Η αμοιβαία διάθεση των δύο πλευρών να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους και το 2017 έγινε γνωστή στη συνάντηση του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον ατζέντη του Βίκτορ Ιμπάρμπο, Ρικάρντο Καλέρι. 

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή πως δεν έχει μέλλον στην ομάδα και ο μάνατζερ του Κολομβιανού μετέφερε την ίδια επιθυμία και του παίκτη. 

Η επιθυμία για διαζύγιο είναι μια πρώτη βάση, αλλά αυτό δεν είναι τόσο απλή υπόθεση και ίσως χρειαστεί χρόνος για να βρεθεί η φόρμουλα που θα εκδοθεί αυτό. Μια πιθανή συμφωνία πώλησης του Ιμπάρμπο από την Κάλιαρι σίγουρα θα διευκόλυνε τους «πράσινους» που αποδεσμεύοντας τον 26χρονο άσο θα γλιτώσουν ένα βαρύ συμβόλαιο και θα ελευθερωθεί μία θέση ξένου.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση