GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αγάπη της οικογένειας Τσίπρα για το θέατρο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος "Το τρίτο Στεφάνι" παρακολούθησε ο...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος "Το τρίτο Στεφάνι" παρακολούθησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενθουσιάστηκε από την παράσταση, σπεύδοντας να συγχαρεί θερμότατα την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που πρωταγωνιστεί και… δίνει ρέστα στην Εκάβη της.  Την συνάντησα τυχαία και έλαμπε από χαρά!

 

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε μια σύντομη συζήτηση με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΚΘΒΕ Γιάννη Αναστασάκη μετά το τέλος της παράστασης που απόλαυσε ο Πρωθυπουργός. Στη συνέχεια τα είπαν για το ΚΘΒΕ που δυναμώνει και χρειάζεται βοήθεια για να ανθίσει περισσότερο.

Σήμερα, η σύζυγος του Πρωθυπουργού είδε την παιδική παράσταση «Οικογένεια Νώε» με τα δύο της παιδιά, χωρίς κάμερες και φωτογράφους. 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση