GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με οδηγό τους... Ζωσιμάδες ο ΠΑΟΚ

Μετά το τρίποντο στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στις 17:15 στο Αγρίνιο όπου ο Παναιτωλικός μετρά τέσσερις...


Μετά το τρίποντο στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στις 17:15 στο Αγρίνιο όπου ο Παναιτωλικός μετρά τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε σύνολο 8 αγώνων. 

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τσοκάνη, Καμαβουάκα και Παπάζογλου, ενώ ανακοίνωσε την εξής 18μελή αποστολή: Κυριακίδης, Κολοβούρης, Κούσας, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Ρότσα, Κουτρομάνος, Μάκος, Πάουλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης, Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Μουνιός, Μαρκόφσκι, Γιαννιώτης.

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να φέρει σε πέρας ακόμη μία αποστολή στην επαρχία Οι Θεσσαλονικείς μετρούν τέσσερα διπλά σε οκτώ εκτός έδρας αγώνες φέρνοντας μία ισοπαλία για να ηττηθούν σε τρεις περιπτώσεις, ενώ διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μακριά από την Τούμπα (7 γκολ). 

O Βλάνταν Ίβιτς άφησε εκτός αποστολής τον νεοφερμένο επιθετικό, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που κρίθηκε ανέτοιμος. Επίσης, δεν υπολογίζεται ο Φακούντο Περέιρα που ετοιμάζεται να αποχωρήσει για την Κολόν Σάντα Φε. 

Αναλυτικά, η αποστολή: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Κάτσε, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Τζάλμα, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις στον αγώνα Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ εδώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση