GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σβαρτζενέγκερ ήθελε να δει τον Πάπα και πήγε στο Βατικανό (βίντεο)

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αντάλλαξε τα άγχη του Χόλυγουντ και του talk show που παρουσιάζει για την ηρεμία και γαλήνη της Πόλης του Βατ...


Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αντάλλαξε τα άγχη του Χόλυγουντ και του talk show που παρουσιάζει για την ηρεμία και γαλήνη της Πόλης του Βατικανού.

Την Τετάρτη, ο 69χρονος σταρ του "Εξολοθρευτή"  και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, συμμετείχε μαζί με το πλήθος στην εβδομαδιαία, γενική ακρόαση του Πάπα Φραγκίσκου. 

«Ήταν μεγάλη, μεγάλη τιμή μου να συναντήσω την Αυτού Αγιότητα τον Πάπα Φραγκίσκο. Είμαι τεράστιος θαυμαστής - ο ίδιος δεν είναι μόνο ένας θαυμάσιος ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας, αλλά  ένας  φανταστικός φύλακας  για όλα τα πλάσματα του Θεού. Το περιβαλλοντικό έργο του με εμπνέει και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του για ένα καθαρό ενεργειακό μέλλον» έγραψε στο Instagram o Σβαρτσενέγκερ,μετά την συνάντηση. 

Σοβαρός μέσα στο σκούρο κοστούμι του, μαζί με την σύντροφό του, παρακολούθησε με ευλάβεια τον λαοφιλή Ποντίφικα να δίνει τις συμβουλές του και να ευλογεί το ποίμνιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση