GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεκάδες αδικήματα στο πόρισμα για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ

Δεκάδες αδικήματα που σχετίζονται με τις τραπεζικές δανειοδοτήσεις κομμάτων και μέσων μαζικής ενημέρωσης αναμένεται να περιγράφει, σύ...


Δεκάδες αδικήματα που σχετίζονται με τις τραπεζικές δανειοδοτήσεις κομμάτων και μέσων μαζικής ενημέρωσης αναμένεται να περιγράφει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ, το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής.

Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας το πόρισμα της πλειοψηφίας, το οποίο καθαρογράφεται, θα έχει ήδη δοθεί σε όλα τα κόμματα.

Τα αδικήματα φέρονται να προέκυψαν κατά τη διάρκεια των ετών που ερευνήθηκαν και που σχετίζονται με τις τραπεζικές δανειοδοτήσεις κομμάτων και μέσων ενημέρωσης.

Πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα αλλά και παραλείψεις για βαριά πλημμελήματα φέρονται να περιγράφονται στο κείμενο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Χαρακτηριστικότερες από αυτές είναι, κακουργηματική απιστία, κακουργηματική απάτη, κακουργηματική ψευδής βεβαίωση, ψευδορκίες αλλά και σοβαρές παραβιάσεις τραπεζικού δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση