GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρή άνοδος με χαμηλό τζίρο στο Χρηματιστήριο

Μικρά κέρδη κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να κινείται με οριακές διακυμάνσ...


Μικρά κέρδη κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να κινείται με οριακές διακυμάνσεις, εν μέσω χαμηλού τζίρου.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 649,52 μονάδες, σημειώνοντας μικρή άνοδο 0,37%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 35,707 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 59.147.936 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,22%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,46%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες του Εμπορίου (+1,51%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+1,48%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-1,41%) και των Τηλεπικοινωνιών (-1,14%).

Ανοδικά κινήθηκαν 68 μετοχές, 40 πτωτικά και 27 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση