GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαίρη Σινατσάκη: Είμαι γκέι, Αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας

Είμαι γκέι, Αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας λέει η Μαίρη Σινατσάκη σε ένα αρκετά δυνατό μήνυμα που πέρασε κατά του ρατσισμού και της ομοφοβία...


Είμαι γκέι, Αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας λέει η Μαίρη Σινατσάκη σε ένα αρκετά δυνατό μήνυμα που πέρασε κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας μέσα από βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube. Στο βίντεο, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο ρατσισμό και την ομοφοβία που βλέπει παντού γύρω της και που, όπως παραδέχεται, την ενοχλεί.
Επίσης σχολίασε με αρκετά καυστικό τρόπο και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμο Γιακουμάτο, που είχε προ εβδομάδων δηλώσει ότι «η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική αρρώστια».
«Πώς είναι δυνατόν να είναι 2017 και να πρέπει να εξηγήσουμε ότι δεν έχει κανένας το δικαίωμα να δείχνει με το δάχτυλο σαν να είναι ανώμαλος, παράσιτο, επικίνδυνος επειδή προέρχεται από μια χώρα, έχει μια σεξουαλική ταυτότητα, πιστεύει σε έναν θεό», αναφέρει η παρουσιάστρια.
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. στ αρχιδια μας τι εισαι και τι δεν εισαι σε ρωτησε κάποιος??ό,τι είσαι κρατα το για τον εαυτο σου και πισω απο την πορτα του σπιτιου σου. χαζοχαρουμενο βγαλε τον πατρα σου σε ζωντανη συνδεση να απαντησει πως αισθανεται για αυτα τα οποια δηλωνει η κορη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση