GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η καλύτερη επίθεση, αυτή του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΛ

O Ολυμπιακός είναι σίγουρα το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση με τη Λάρισα (19:30) παρά τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Πάουλο Μπέντο. Το αγωνι...


O Ολυμπιακός είναι σίγουρα το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση με τη Λάρισα (19:30) παρά τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Πάουλο Μπέντο. Το αγωνιστικό πρόγραμμα παρουσιάζεται επίπονο με διαδοχικά ματς σε Ελλάδα και Γιουρόπα Λιγκ και το… rotation αποτελεί μονόδρομο για τον Πορτογάλο τεχνικό. 

Ένα ακόμη βήμα τίτλου καλούνται να πραγματοποιήσουν οι Πειραιώτες προσβλέποντας σε περαιτέρω διακρίσεις εν όψει Οσμανλίσπορ. 

Σημειώνεται ότι διαθέτουν μακράν την κορυφαία επιθετική γραμμή έχοντας πετύχει 41 γκολ, ενώ η εστία τους παραβιάστηκε μόλις σε 9 περιπτώσεις. 

O Ρέτσος εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής την προηγούμενη εβδομάδα και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ προφυλάσσεται ο επιβαρυμένος Ντα Κόστα. 

Για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν οι Καμπιάσο, Ντομίνγκεζ και οι νεαροί Νικολάου, Μανθάτης. Ντεμπούτο ενδέχεται να κάνουν οι Παρέδες, Ανσαριφάρντ αγωνιζόμενοι με τα ερυθρόλευκα στο πρωτάθλημα. 

Δεν υπολογίζονται ακόμη οι τιμωρημένοι Φιγκέιρας και Μάρτινς.

Αναλυτικά η αποστολή για τον Ολυμπιακό: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Η ΑΕΛ βρίσκεται στο οριακή κατάσταση αναφορικά με τον βαθμολογικό πίνακα καθώς καταλαμβάνει τη 13η θέση. 

Σε επίπεδο εκτός έδρας αναμετρήσεων αγνοούν το διπλό μαζί με τον Λεβαδειακό. 

Για την ακρίβεια μετρούν τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες σε 9 εκτός έδρας απόπειρες για βαθμολογική συγκομιδή με τέρματα 7 υπέρ έναντι 16 κατά. 

Ο Σάκης Τσιώλης υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Ρέντζα που εξέτισε ποινή τεσσάρων καρτών κατά την προηγούμενη αγωνιστική σε αντίθεση με τον Ντέλετιτς. 

Στο μεταξύ, οι Αγκάνοβιτς και Ρέγιες ενδέχεται να κάνουν ντεμπούτο έχοντας αποκτηθεί προ ημερών. 

Για λόγους τακτικής «κόπηκε» ο Τσακοπίνο μαζί με τους Γιοβάνοβιτς, Κουτσιανικούλης πέραν του τραυματία Μονιάκη.

Αναλυτική η αποστολή της ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κόντορ, Φάρκας, Τικίτο, Γκόλιας, Μασαλέσα, Βαρέλα, Καπός, Ναζλίδης, Αβραάμ, Γκουλουζάντε, Φατιόν, Ευμορφίδης, Ρέγες, Ικάουνιεκς, Λαμπρόπουλος και Αγκάνοβιτς.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ολυμπιακός - Λάρισα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση