GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ η ασφαλιστική! ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ η διαμάχη για τον Παντελίδη...

Η ασφαλιστική δεν αποζημιωνει αν ο οδηγος ειναι μεθυσμενος. Μπορει να αποζημιωσει τις δυο κοπέλες και μετα να στραφει κατα του οδηγου (νε...

Η ασφαλιστική δεν αποζημιωνει αν ο οδηγος ειναι μεθυσμενος. Μπορει να αποζημιωσει τις δυο κοπέλες και μετα να στραφει κατα του οδηγου (νεκρος), των κληρονομων του και του ιδιοκτήτη του οχήματος (Ρέμος) εκτός αν το τελευταιος εχει πει οτι ο Παντελιδης το πήρε χωρίς την συγκαταθεσή του (το "εκλεψε" ή το "δανειστηκε" χωρις να το πει, κλπ)
Αυτα για να ξερουμε που μπαινουμε, σε ποιανων αμάξια, και να ξέρουμε σε ποιον δίνουμε το αμαξι μας.

Η αστική ευθυνη ΒΑΡΥΝΕΙ εμας σαν ιδιοκτήτες. Αν πέσει πάνω σε μια σταση ο φιλος μας και σκοτώσει 10, τότε η ασφαλιστική αποζημιώνει μεχρι ένα ποσό και τα υπολοιπα (εκατομύρια) τα πληρωνουμε ΕΜΕΙΣ ως ιδιοκτήτες. Για τα κομματια λαμαρινες και τις 4 ρόδες, εχουμε ευθύνη.

"Στην υπόθεση του Παντελίδη, λοιπόν, η ασφαλίζουσα το ζημιογόνο όχημα εταιρεία θα αποζημιώσει τις δύο επιβαίνουσες παθούσες και μετά θα αναζητήσει τα όσα κατέβαλε σε αυτές από τον ιδιοκτήτη αυτού και τον οδηγό (ο οποίος δεδομένου ότι απεβίωσε, θα υπεισέλθουν στην θέση του οι κληρονόμοι του, εφόσον αυτοί δεν έχουν κάνει αποποίηση κληρονομιάς, λεπτομέρεια που όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες ελέγχουν)."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση