GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυστύχημα εθνικής οδού: Εξετάζονται λάστιχα, αλκοόλ, βλάβη

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα με το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας το απόγευμα της Κυρ...


Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα με το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής.

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και περισσότερα στοιχεία αλλά και τραγικές ανθρώπινες ιστορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στο νέο βίντεο που έχει τραβηχτεί από το αντίθετο ρεύμα, φαίνεται ο πατέρας να βγαίνει από την τουαλέτα και να βλέπει σοκαρισμένος την γυναίκα και το παιδί του να χάνονται.

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης Αποστολίας και του μικρού Παύλου, Υπάτιος, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι λίγα δευτερόλεπτα θα ήταν αρκετά για να κόψουν το νήμα της ζωής στα μέλη της οικογένειάς του.

Το βίντεο της τραγωδίας

H Porsche στην οποία επέβαινε ο γιος του ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο μάρκας Honda, οδηγώντας στον θάνατο και τους τέσσερις εμπλεκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση