Η προαναγγελθείσα επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στη Λάρισα, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης, έχει ανάψει… φωτι...
«Σε μια πόλη που έχει θρηνήσει εκατοντάδες θύματα από τη δράση των Ναζί και των συνεργατών τους, στη Λάρισα του Μίμη Μπουκουβάλα και του Αντώνη Βρατσάνου, δεν υπάρχει χώρος για τους κήρυκες του φασισμού» σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του δήμου.
Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και διάφορες ανακοινώσεις όπως της Λαϊκής Ενότητας που καλεί «σε αντιφασιστική συγκέντρωση το Σάββατο, στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Imperial». Αντίστοιχη ανακοίνωση έχει εκδώσει και η συνέλευση των αναρχικών, που καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Αβέρωφ πλησίον του ξενοδοχείου, με στόχο την ακύρωση της ομιλίας
Την ίδια ώρα, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας βρίσκεται υπ’ ατμόν, αφού ο χώρος πέριξ του ξενοδοχείου στην οδό Φαρσάλων το απόγευμα του Σαββάτου θα θυμίζει… πεδίο μάχης!
Η ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων
Όπως πληροφορηθήκαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το Σάββατο πρόκειται να βρίσκεται στην Λάρισα, ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.
Είμαστε σίγουροι ότι η «πολιτική εκδήλωση» της Χρυσής Αυγής, δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά ένα κήρυγμα μίσους κατά της δημοκρατίας.
Η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων, σταθερά προσηλωμένη στον αγώνα ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό και σε ιδεολογίες που κινούνται πέρα και έξω από τις πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά, δηλώνει ότι ο εν λόγω βουλευτής είναι ανεπιθύμητος στη Λάρισα.
Σε μια πόλη που έχει θρηνήσει εκατοντάδες θύματα από τη δράση των Ναζί και των συνεργατών τους, στη Λάρισα του Μίμη Μπουκουβάλα και του Αντώνη Βρατσάνου, δεν υπάρχει χώρος για τους κήρυκες του φασισμού.
Πηγή: onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση