GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναρχικοί έξω από το Εφετείο Λαμίας στη δίκη του Κορκονέα

Για μία ακόμη φορά πέρασε την πύλη του Εφετείου Λαμίας ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, για να επιστρέψει στη φυλακή, χωρίς την εκδίκαση της...


Για μία ακόμη φορά πέρασε την πύλη του Εφετείου Λαμίας ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, για να επιστρέψει στη φυλακή, χωρίς την εκδίκαση της υπόθεσης για την δολοφονία Γρηγορόπουλου.

Οι νέοι δικηγόροι του μετά την παραίτηση του Αλέξη Κούγια ζήτησαν την διακοπή της δίκης, που ορίστηκε για τις 25 Απριλίου.

Σε γραπτή του δήλωση ο πρώην αστυνομικός κατηγορούμενος επαναλαμβάνει ότι ο θάνατος του αγοριού οφείλεται σε τραγική συγκυρία, εκφράζει την ειλικρινή του μεταμέλεια ξεκαθαρίζοντας προς τους εφέτες και ενόρκους ότι τα όσα ειπώθηκαν στην προηγούμενη δίκη περί δήθεν άρνησής του να ζητήσει συγνώμη από έναν 15χρονο αντιεξουσιαστή είναι απολύτως ανακριβή.

Το κτήριο του Εφετείου στην είσοδο της Λαμίας ήταν αστυνομοκρατούμενο μιας και στον προαύλιο χώρο βρίσκονταν συγκεντρωμένα περίπου 30 μέλη της αναρχικής ομοσπονδίας που διαδήλωναν με πανό κατά του Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Πηγή:  Star Kentrikis Elladas

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση