GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φήμες για λύση Λεμονή στον Ολυμπιακό

Ένα εφεδρικό πλάνο, που δεν είχε «παίξει» στα ρεπορτάζ, φέρνει στο προσκήνιο ο Ολυμπιακός για την… ηλεκτρική καρέκλα του προπονητή. Σύμ...


Ένα εφεδρικό πλάνο, που δεν είχε «παίξει» στα ρεπορτάζ, φέρνει στο προσκήνιο ο Ολυμπιακός για την… ηλεκτρική καρέκλα του προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Γάλλοι, Φιλίπ Μοντανιέ και Ρεμί Γκαρντ, έχουν απαντήσει αρνητικά στις προτάσεις των Πειραιωτών, που φημολογείται πως στρέφονται στη λύση ενός παλιού γνώριμου: Του Τάκη Λεμονή!

Το plan B, θυμίζουμε, σε περίπτωση που οι Γάλλοι έλεγαν «όχι», έκανε λόγο για Χουάντε Ράμος και κυρίως, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά ουδείς από τους δύο -όπως και από τις άλλες επιλογές, εκτός συνόρων, που εξετάστηκαν και εξετάζονται- φαίνεται πως κάνει… κλικ στους «ερυθρόλευκους».

Έτσι, οι τελευταίοι σκέφτονται ολοένα και περισσότερο να πάνε σε μια λύση κάτι παραπάνω από δοκιμασμένη, εκείνη του 57χρονου, Έλληνα τεχνικού.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση