GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσημη πρώτη για τον τοπικό αστυνομικό σε τρεις δήμους του Έβρου

Άρχισε την Πέμπτη στον Έβρο η λειτουργία του θεσμού του τοπικού αστυνομικού. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Προστασίας του Πολί...


Άρχισε την Πέμπτη στον Έβρο η λειτουργία του θεσμού του τοπικού αστυνομικού.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο νέος θεσμός «έρχεται να βελτιώσει την ποιότητα του επιπέδου της εξυπηρέτησης των πολιτών και να εκπληρώσει την κοινωνική προσδοκία για καθημερινή παρουσία και άμεση επικοινωνία του πολίτη με τον αστυνομικό».

Ο τοπικός αστυνομικός τέθηκε στην υπηρεσία των πολιτών στη Νέα Βύσσα του δήμου Ορεστιάδας, τους Μεταξάδες του δήμου Διδυμοτείχου και στα Λάβαρα του δήμου Σουφλίου.

Το πρωί, τελέστηκε αγιασμός παρουσία του γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης υποστράτηγου Νίκου Μενεξίδη, ο οποίος ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές για την βοήθειά τους στην υλοποίηση του θεσμού και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν, να εμπιστευτούν και να αξιοποιήσουν τον τοπικό αστυνομικό, στο πλαίσιο των καθηκόντων του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: inevros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση