GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΣΩ ΛΑΜΙΑΣ! Σε... γραμμή ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Antonis-Marios Papagiotis    Σε... γραμμή ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou ( ❗) Η εκδίκαση της υπόθεσ...


Antonis-Marios Papagiotis  
Σε... γραμμή ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou (❗)
Η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τον Δεκέμβριο του 2008, ξεκίνησε και η μητέρα του -Βέρτζιν Τσαλικιάν- τόνισε πως όλα έγιναν στο πλαίσιο του σχεδίου Πυθία*.
«Οι Κορκονέας-Σαραλιώτης εκτελούσαν σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας με την δολοφονία του γιου μου» είπε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας η μητέρα του αδικοχαμένου 15χρονου μαθητή.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι η δικηγόρος της οικογένειας του Αλέξανδρου (και άρα αυτή που χαράσσει την υπερασπιστική γραμμή, η οποία φαίνεται πως ταυτίζεται με όσους πιστεύουν πως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής/Kostas Karamanlis "έπεσε" οργανωμένα από εξωθεσμικούς κύκλους και με την αμέριστη συμπαράσταση ξένων δυνάμεων σχεδιάστηκε μέχρι και η δολοφονία του...).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση