GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίκαια η ΑΕΚ κέρδισε...

Bill Balafas Η ΑΕΚ απόψε (και σε αυτό το ματς) έπαιξε αυτό που είναι και λίγο παραπάνω, τα έδωσε όλα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...

Bill Balafas
Η ΑΕΚ απόψε (και σε αυτό το ματς) έπαιξε αυτό που είναι και λίγο παραπάνω, τα έδωσε όλα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο από μια ομάδα που μπήκε να παίξει αμυντικά, ολίγον ανταρτοπόλεμο και ό,τι κάτσει στο μουλωχτό και αυτό είναι θεμιτότατο και της βγήκε.
 Ο Olympiacos FC από την άλλη, κατώτερος των δυνατοτήτων του, που λίγες φορές τις είδαμε φέτος αυτές τις "δυνατότητες", ή για να το θέσω καλύτερα, πολλές φορές ήταν "αιωρούμενες" κάπου, πάντως όχι στο χορτάρι. Στη σούμα, δεν γίνεται 5 προπονητές να μην έχουν μπορέσει να βγάλουν αυτές τις δυνατότητες, συνεπώς ο Μπέντο ήταν ο τελευταίος που έφταιγε.
 Πίστευα ότι έστω στο τέλος της χρονιάς, κάποιοι παίχτες είτε από ποδοσφαιρική "αλητεία", είτε από πείσμα, είτε από αξιοπρέπεια θα έβγαζαν κάποιες από αυτές τις δυνατότητες με την έλευση και νέου προπονητή. Όμως αυτό δεν έγινε και δεν πρόκειται τελικά να γίνει. Δίκαια η ΑΕΚ κέρδισε απόψε, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα πάρει το Πρωτάθλημα επίσης δίκαια και το καλοκαίρι η μισή - τουλάχιστον - ομάδα θα αλλάξει είτε γιατί ορισμένοι θα κλείσουν την καριέρα τους, είτε γιατί άλλοι απλώς δεν κάνουν για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Αυτό είναι το παιχνίδι, έχει και ήττες, απλώς με τους "ερχόμαστε" μαζεύτηκαν πολλές τελευταία. 
Καλή Ανάσταση και καλή καρδιά !

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση