GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor – Έκαναν έρωτα πίσω από τις κάμερες. Ποιοι παίκτες έχουν σχέση

Νέες αποκλειστικές ειδήσεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το Survivor και τη σχέση που συνδέει δύο άτομα από την ομάδα...


Νέες αποκλειστικές ειδήσεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το Survivor και τη σχέση που συνδέει δύο άτομα από την ομάδα των «μαχητών»
Δύο από τους πιο δημοφιλείς παίκτες, ήρθαν πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα η σχέση τους να μετατραπεί σε σχέση έρωτα και πάθους στον μακρινό Αγ. Δομίνικο.
Πρόκειται για δύο από τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών, οι οποίοι μάλιστα, εκτός από μια ιδιαίτερη διαχυτικότητα που είχαν μεταξύ τους όταν οι κάμερες τους παρακολουθούσαν, έβρισκαν τον τρόπο να κάνουν μέχρι και έρωτα στα κρυφά.
Φαίνεται πάντως, ότι ο κόσμος το είχε τούμπανο κι εκείνοι κρυφό καμάρι, καθώς οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους συχνά - πυκνά πέταγαν... "μπηχτές" για να τους πειράξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση