GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον ανάγκασαν να φάει τους όρχεις του - Τον υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια

Μια φρικιαστική υπόθεση δολοφονίας ενός πατέρα δυο παιδιών εκδικάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητ...


Μια φρικιαστική υπόθεση δολοφονίας ενός πατέρα δυο παιδιών εκδικάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ξεπερνούν κάθε φαντασία. Το θύμα ήταν ο 45χρονος Jimmy Prout και ο θύτης η 26χρονη ερωμένη του και τρεις συνεργοί της οι οποίοι έδρασαν με μαφιόζικο τρόπο.
Ο 45χρονος, σύμφωνα με την Telegraph, διατηρούσε σχέση με την νεαρή Ann Corbett, αλλά η σχέση τους έληξε μάλλον άδοξα. Όπως προέκυψε, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η 26χρονη μαζί με τρεις φίλους της, Zahid Zaman, 43 ετών, Myra Wood, 50 ετών, και Kay Rayworth, 56 ετών τον απήγαγαν και τον υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια τέτοια που μόνο στο Μεσαίωνα συναντά κανείς- όπως είπε ο δημόσιος κατήγορος.

Οι δράστες, ανάγκασαν το θύμα τους να... φάει τους όρχεις του, του έσπασαν τα δόντια με σφυρί και καλέμι - ο άτυχος άντρας υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά, ενώ τη σορό του την πέταξαν σε μια ερημική τοποθεσία όπου το κατασπάραξαν άγρια ζώα.

Οι δράστες μετά την πράξη τους, προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους ενώ προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν την αστυνομία, βοηθώντας στην αναζήτησή του. Η δίκη συνεχίζεται.








Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση