GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας γίνεται μια κοινή νοικοκυρά λόγω γάμου!

Η πριγκίπισσα Mako, εγγονή του ιάπωνα αυτοκράτορα Ακιχίτο, είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τη γαλαζοαίματη ζωή μετά από το γάμο της έναν κ...


Η πριγκίπισσα Mako, εγγονή του ιάπωνα αυτοκράτορα Ακιχίτο, είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τη γαλαζοαίματη ζωή μετά από το γάμο της έναν κοινό θνητό, λάτρη των θαλάσσιων σπορ, της μαγειρικής και της μουσικής.
Ο «πρίγκιπας» που έκλεψε την καρδιά της πριγκίπισσας, αποφοίτησε από ο πανεπιστήμιο International Christian University στο Τόκιο, από όπου φοίτησε και η νεαρή αγαπημένη του.
Το ζευγάρι, είναι και οι δυο 25 ετών, γνωρίστηκε σε ένα πάρτι σε εστιατόριο στην περιοχή Shibuya του Τόκιο πριν από περίπου πέντε χρόνια. Η γλυκιά Mako μόλις ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας θα είναι μόνο πριγκίπισσα στην καρδιά του συζύγου της καθώς θα χάσει τα βασιλικά προνόμια και θα είναι πλέον μια κοινή θνητή! Όπως γράφουν οι Japantimes, οι επίσημοι αρραβώνες τους θα ανακοινωθούν στα μέσα του επόμενου μήνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση