GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής για το αν ελέγχθηκε στη Βουλή το παγιδευμένο πακέτο

Απαντήσεις σχετικά με τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον έλεγχο της αλληλογραφίας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου επιχ...


Απαντήσεις σχετικά με τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον έλεγχο της αλληλογραφίας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου επιχειρεί να δώσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, εξετάζοντας με πολύ προσοχή όλες τις παραμέτρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύγχυση δημιουργήθηκε μετά την κατάθεση ενός εκ των αστυνομικών της φρουράς του κ. Παπαδήμου, ο οποίος έχει καταθέσει, πως χτες το πρωί, όταν παρέλαβε από το σπίτι του τον κ. Παπαδήμο, πήρε και τέσσερις φακέλους του, όπως προβλέπει η διαδικασία, για να ελεγχθούν στα ειδικά μηχανήματα της Βουλής.

Όπως αναφέρει ο αστυνομικός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού άφησαν τον κ. Παπαδήμο στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο ίδιος μετέφερε τους φακέλους στην Βουλή με την μοτοσικλέτα του και τους παρέδωσε για έλεγχο στα μηχανήματα X-ray, στο φυλάκιο δίπλα στην κεντρική είσοδο. Λίγα λεπτά αργότερα του επέστρεψαν την αλληλογραφία, με την οποία πήγε και πάλι στην ΤτΕ όπου την παρέδωσε στον κ. Παπαδήμο.

Ο φρούραρχος της Βουλής ωστόσο, δεν επιβεβαιώνει την κατάθεση του αστυνομικού, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μια πάγια διαδικασία που δεν έχει ακολουθηθεί.

Προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, η Αντιτρομοκρατική ζήτησε και έχει στην διάθεση της τα βίντεο από τις κάμερες της Βουλής, καθώς και τα στοιχεία από το μηχάνημα των ακτίνων, το οποίο καταγράφει ό,τι περνάει από εκεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί επίσημη απάντηση για το αποτέλεσμα της έρευνας, αλλά όπως έγινε γνωστό, αυτό θα ξεκαθαριστεί σύντομα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Αξιωματούχος της Σουαζιλάνδης δήλωσε ότι στην Ελλάδα οι Ευρωπαίοι την έχουν για να κάνουν την πλάκα τους .Αφού στα Γιουρογκουπ λένε: ΡΕ αντί να τους παίρνουμε μέτρα δεν τους παίρνουμε καλύτερα χιλιόμετρα να γελάσουμε λίγο. Δεν τους βλέπετε με Δυναμιτάκια παίζουν ακόμα!!!Έτσι λένε κάνουν αντίσταση ΣΗΜΕΡΑ και βγαίνουν και ΌΛΟΙ οι κόπανοι που έχουν για πολίτικους [οι υπάλληλοι μας] και καταδικάζουν την τρομοκρατία τον Δυναμιτάκιων χα χα..Τι να πεις; Έλληνες είναι αυτοί την τρίχα την κάνουν τριχιά.

    Όμως οι Έλληνες ΠΌΤΕ δεν το βάζουν κάτω, πληρώνουν ως μαλάκες που είναι και περιμένουν τον Μέγα Αλέξανδρο να τους σώσει ΆΛΛΑ και τον Ηρακλή να πάρει το τσάμπιον λινγκ το 2666.

    grandson

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σούπα μούπες τούπες!

    Φρουρά Φρουρά Φρουρά Φρουρά Φρουρά Φρουρά Φρουρά Φρουρά Φρουρά Φρουρά κ.ο.κ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση