GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φακελώνονται οι κακοπληρωτές συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με ομόφωνη απόφασή της έδωσε άδεια σε εταιρεία για τη δημιουργία Συστήματος Ανταλλαγή...


Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με ομόφωνη απόφασή της έδωσε άδεια σε εταιρεία για τη δημιουργία Συστήματος Ανταλλαγής Πληροφόρησης δεδομένων αφερέγγυων συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας.
Όπως αναφέρει η Αρχή, σκοπός της επεξεργασίας του Συστήματος Ανταλλαγής Πληροφόρησης, είναι η εκτίμηση του πιστωτικού κινδύνου που συνεπάγεται η σύναψη σύμβασης με συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, με στόχο την εξυγίανση συναλλαγών - αποφυγή περαιτέρω ζημίας.
Η Αρχή σημειώνει ότι ο σκοπός αυτός είναι «σαφής, θεμιτός και νόμιμος», όπως έχει ήδη κριθεί και με παλαιότερη γνωμοδότησή της, την υπ΄ αριθμ.1/2015.

1 σχόλιο

  1. Η Αρχή σημειώνει ότι ο σκοπός αυτός είναι «σαφής, θεμιτός και νόμιμος», όπως έχει ήδη κριθεί και με παλαιότερη γνωμοδότησή της, την υπ΄ αριθμ.1/2015.
    Για τις υπερ χρεώσεις και με το έτσι γουστάρω αυξήσεις η Αρχή δεν λέει τίποτα;
    Κύριοι, είστε αναξιόπιστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση