GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Hρακλής: Κερδίζει έξι βαθμούς με κίνδυνο να τους ξαναχάσει!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Ηρακλής εξόφλησε τους δύο ποδοσφαιριστές Αντωνίου και Μπλέτσα και τελικά δεν χάνει τους έξι βαθμούς και ...


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Ηρακλής εξόφλησε τους δύο ποδοσφαιριστές Αντωνίου και Μπλέτσα και τελικά δεν χάνει τους έξι βαθμούς και παραμένει στην κατηγορία. Την ίδια ώρα βέβαια απειλείται με άλλη αφαίρεση βαθμών!

Σύμφωνα με το «Αθλητικό Metropolis 95,5», ο Ηρακλής βρίσκεται ξανά μπροστά στον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών, για το χρέος του απέναντι στο Νίκο Πουρτουλίδη.

Συγκεκριμένα, στις 24/1 το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε αφαίρεση τριών βαθμών στον Ηρακλή εξαιτίας οφειλής ύψους 40.000 ευρώ προς τον πρώην αρχηγό του «γηραιού». 

Η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι επιστρέφονται έξι (6) βαθμοί στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 03/05/2017 δυνάμει σχετικής ανακοίνωσης της Super League και σύμφωνα με τις υπ΄αριθμ. 52/2017 &  53/2017 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. 

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω ολοσχερούς εξόφλησης των  δικαιούχων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεωργίου Μπλέτσα και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση