GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΗΤΤΑ για τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές τις ΕΣΗΕΑ...

Νικητή τον συνδυασμό «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» -με ηττημένη την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ,  ανέδειξαν οι κάλπες που στήθηκαν στην Ένωση Συντακτώ...

Νικητή τον συνδυασμό «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» -με ηττημένη την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ,  ανέδειξαν οι κάλπες που στήθηκαν στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Την Παρασκευή η ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στις 7 και 8 Ιουνίου.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Εφορευτική Επιτροπή ψήφισαν 3.109 δημοσιογράφοι, μέλη της Ένωσης. Έγκυρα ήταν 2.852, άκυρα 168, ενώ στις κάλπες βρέθηκαν και 89 λευκά.

Η παράταξη "Ενωμένοι Δημοσιογράφοι" εξέλεξε 5 μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης με πλειοψηφούσα την επικεφαλής του συνδυασμού Μαρία Αντωνιάδου (740 σταυροί). Στις εκλογες του 2015 είχε πάρει 4 έδρες και 1202 ψήφους.
Εκλέγονται επίσης η Αρια Αγάτσα, ο Χρήστος Μαζανίτης, ο Μάκης Διόγος και η Αγγελική Γυπάκη.

Οι άλλοι έξι συνδυασμοί εκλέγουν από ένα μέλος : Από τη  "Συσπείρωση δημοσιογράφων – Δούρειος Ίππος" που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και είχε σοβαρές απώλειες,  εκλέγεται ο Σταύρος Καπάκος,  Στις εκλογές του 2015 είχε πάρει 529 ψήφους και 2 έδρες.

Από την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, ανένταχτοι)» εκλέγεται ο Γιάννης Αγγέλης , από τη Δημοσιογραφική Συνεργασία ο Γεώργιος – Νικόλαος Μηλιώνης , από την Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων ο Δημήτρης Τσαλαπάτης, από το Συνδυασμό «Μαχόμενοι Δημοσιογράφοι» η Νανά Νταουντάκη και από το συνδυασμό «Αδέσμευτοι Δημοσιογράφοι ο Χρήστος Κυρίτσης.

Αναλυτικά:
Ψηφίσαντες: 3109
Έγκυρα: 2852
Άκυρα: 168
Λευκά: 89

Έλαβαν:
Ι. Συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»
Ψήφους: 1346 Έδρες: 5

ΙI. Συνδυασμός «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ»
Ψήφους: 305 Έδρες: 1

ΙΙI. Συνδυασμός «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Financial Crimes,
Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, ανένταχτοι)»
Ψήφους: 287 Έδρες: 1

ΙV. Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Ψήφους: 259 Έδρες: 1

V. Συνδυασμός «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΡΤ»
Ψήφους: 255 Έδρες: 1

VI. «ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»
Ψήφους: 222 Έδρες: 1

VII. Συνδυασμός «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»
Ψήφους: 178 Έδρες: 1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση