GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Το κλάμα του Μίκη Θεοδωράκη....

Με μια συγκινητική ανάρτηση οι «Φίλοι του Μίκη Θεοδωράκη» προβάλουν την κορυφαία στιγμή της συναυλίας που έγινε στο Παναθηναϊκό Στάδιο π...

Με μια συγκινητική ανάρτηση οι «Φίλοι του Μίκη Θεοδωράκη» προβάλουν την κορυφαία στιγμή της συναυλίας που έγινε στο Παναθηναϊκό Στάδιο προς τιμήν του μεγάλου μουσικοσυνθέτη. Είναι η στιγμή που ο Μίκης λύγισε από την συγκίνηση και την ένταση των συναισθημάτων.

Ο άνθρωπος που δεν έκλαψε όταν του συνέθλιψαν το πόδι και όταν τον έθαψαν ζωντανό στη Μακρόνησο, όταν τον πέταξαν μέσα σε βόθρο στην Ικαρία , όταν τον πήγαιναν για εκτέλεση στην Τρίπολη, όταν έκανε αιμόπτυση στον Ωρωπό, μόλις έχει τελειώσει την διεύθυνση της «Άρνησης» και ένας λυγμός συγκίνησης του ξεφεύγει. Λυγίζουν και οι Γίγαντες!

Έπειτα από επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη, το Καλλιμάρμαρο στάδιο πλημμύρισε με 1000 χορωδούς από όλη την Ελλάδα, που σχημάτισαν μια τεράστια χορωδία και με τη συνοδεία της Συμφωνικής Μαντολινάτας ερμήνευσαν μερικά από τα αριστουργήματα του μεγάλου δημιουργού.
Ο μεγάλος συνθέτης παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, ζήτησε όχι απλώς να παρίσταται, αλλά και να διευθύνει το φινάλε της συναυλίας και αποθεώθηκε από τον κόσμο που παραβρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο. 

Παρακολουθήστε την μοναδική λήψη από x-andra photography


1 σχόλιο

  1. Κόψτε Τον Γκαιμπελισμό Σας !

    1ον. Το Πρόβλημα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ο Σόιμπλερ! Το Πρόβλημα ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑγγλοΑμερικάνικοι Λακέδες στο Ελλάντα τους που φτιάξαν!

    2ον. Η SPD παίζει ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΟ ΊΔΙΟ Παιχνίδι όπως πριν ανέλθει (Δίνοντας της την Εξουσία το ΑγγλοΑμερικάνικου!!! Κεφάλαιο) η NSADAP στην Εξουσία!!! Η SPD Παίζει το ΊΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙ Όπως ΤΌΤΕ! Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον ... Ελληνιστί ... Λένιν! Εδώ η SPD την Ίδια την Χώρα τους δεν μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα θα ... βοηθήσουν;;; Άλλωστε ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η Κυβέρνηση της Γερμανίας... με ... SPD μαζί με τους Grünen ΑΝΑΛΑΒΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (Μετά ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ... ΗΠΑ!!!) Βλ. Γιουγκοσλαβία!

    3ον. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ (Μοναδική Φυλή/Ράτσα/Γέννος που Έχει Αυτή Την Ιδιαιτερότητα στην Υφήλιο!!!) ΔΕΝ ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΣΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ!!! Τα Αστέρια/Ήλιος Αυτοπροσδιορίζωνται με Το Φως Τους Μέσα Στο Σκότος Του Διαστήματος! Οι Πλανήτες Ετεροπροσδιορίζωνται Απέναντι στο Φως Της Ζωής! Καταλάβατε ΣΚΑΤΟΛΑΚΕΔΕΣ;;; Διότι Εάν Εσείς Είσται Έλληνες Τότε Εγώ/Εμείς Είμαστε Μεμέτηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση