GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mην απλώνεστε: Νέα απαγορευτικά στο μετρό της Μαδρίτης!

Η απόφαση ακολούθησε την εκστρατεία #MadridSinManspreading Μην καπνίζετε, μην πετάτε σκουπίδια και... μην απλώνεστε! Αυτά τα τρία απ...



Η απόφαση ακολούθησε την εκστρατεία #MadridSinManspreading

Μην καπνίζετε, μην πετάτε σκουπίδια και... μην απλώνεστε! Αυτά τα τρία απαγορευτικά θα υπάρχουν στο εξής στις ταμπέλες που θα βρίσκονται σε όλους τους συρμούς της Μαδρίτης. Ο οργανισμός μεταφορών της ισπανικής πρωτεύουσας αποφάσισε να βάλει τα προειδοποιητικά που θα απευθύνονται στον ανδρικό πληθυσμό ζητώντας του να παραμένει στη θέση του και να μην στριμώχνει τους συνεπιβάτες με το να ανοίγει τα πόδια του όταν κάθεται.
Δίπλα λοιπόν στο τσιγάρο και τα σκουπίδια λοιπόν θα μπει και η φιγούρα ενός άνδρα που έχει ανοικτά πόδια, πιάνοντας και άλλο κάθισμα και από πάνω ένα μεγάλο Χ, που σημαίνει ότι είναι μη αποδεκτή συμπεριφορά.

«Ο σκοπός της νέας εικόνας είναι να θυμίζει ότι όλοι οι πρέπει να έχουν μια πολιτισμένη συμπεριφορά και να σέβονται το χώρο των άλλων στα μέσα» αναφέρει η ανακοίνωση της Εταιρείας Μεταφορών της Μαδρίτης.
Να σημειωθεί ότι η καμπάνια υπάρχει και σε άλλες πόλεις της Ισπανίας.
Στη χώρα, έχει λάβει μεγάλη διάσταση η καμπάνια #MadridSinManspreading και #MadridWithoutManspreading, που καταγγέλλει την ανάρμοστη συμπεριφορά κάποιων ανδρών στα ΜΜΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση