GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Με κέρδη έκλεισαν ο Dow Jones και ο S&P 500

Ανοδικά έκλεισαν οDow Jones και ο S&P 500 στην τελευταία συνεδρίαση μίας άστατης εβδομάδας, ενισχυμένοι από τα αποτελέσματα τριμήνου...


Ανοδικά έκλεισαν οDow Jones και ο S&P 500 στην τελευταία συνεδρίαση μίας άστατης εβδομάδας, ενισχυμένοι από τα αποτελέσματα τριμήνου που ανακοίνωσε η Nike. Ο Dow Jones σημείωσε κέρδη 0,30% και ο S&P 500 κατέγραψε άνοδο 0,16%, ενώ ο Nasdaq υποχώρησε 0,06%.

Η μετοχή της μεγαλύτερης εταιρείας κατασκευής παπουτσιών στον κόσμο αυξήθηκε 11,3% μετά την ανακοίνωση κερδών που ήταν υψηλότερα από τις εκτιμήσεις και την εξαγγελία της ότι θα ξεκινήσει πιλοτικά ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικών πωλήσεων μέσω της πλατφόρμας της Amazon. H Nike έδωσε τη μεγαλύτερη ώθηση στον Dow Jones και τον S&P 500.

H υποχώρηση των μετοχών βιοτεχνολογίας, που είχαν αυξηθεί προηγουμένως, περιόρισαν τα κέρδη του Nasdaq. Ο δείκτης τεχνολογίας του S&P 500 αυξήθηκε 0,3%.

Η καταναλωτική δαπάνη στις ΗΠΑ αυξήθηκε συγκρατημένα τον Μάιο και ο πληθωρισμός υποχώρησε , υποδηλώνοντας μία αργή αλλά σταθερή ανάπτυξη της οικονομίας. Το υπουργείο Εμπορίου ενίσχυσε την άποψη ότι η αμερικανική οικονομία ανακάμπτει στο δεύτερο τρίμηνο.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση