GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιτρομοκρατική επιχείρηση με 4 νεκρούς σε κωμόπολη κοντά στη Βαρκελώνη - ΤΩΡΑ - ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ευρεία αντιτρομοκρατική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στην κωμόπολη Καμπρίλς, 100 χλμ νότια της Βαρκελώνης. Οι αστυνομικοί σ...


Ευρεία αντιτρομοκρατική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στην κωμόπολη Καμπρίλς, 100 χλμ νότια της Βαρκελώνης. Οι αστυνομικοί σκότωσαν τέσσερις τρομοκράτες οι οποίοι σχεδίαζαν νέο χτύπημα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη αν σχετίζεται με την επίθεση στη Βαρκελώνη.

Οι καταλανικές υπηρεσίες επειγόντων περιστατικών ανέφεραν σε ανάρτηση στο Twitter ότι οι κάτοικοι του Καμπρίλς, που είναι παραθαλάσσιος οικισμός, θα πρέπει να μείνουν σπίτι και ασφαλείς.

Η έγκυρη καταλανική εφημερίδα La Vanguardia δημοσίευσε τις φωτογραφίες των νεκρών από τα πυρά των αστυνομικών.

Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε την ώρα που οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν τους τζιχαντιστές. Ακούμε καθαρά περίπου 10 πυροβολισμούς.

Impressive video of the #Cambrils shooting in Spain, published by @DiabloEMT.pic.twitter.com/g6LzDUyV8g

— Counting Stars ن (@ElentirENG) August 18, 2017

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τη στιγμή που πολίτες πλησιάζουν τα πτώματα των τρομοκρατών, και τους ακούμε να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Another video of place where shooting happened between police and terrorists in #Cambrils pic.twitter.com/JyvJIvtjZb

— Kirk (@kroslav) August 18, 2017
Σκηνές πανικού εκτυλίσσονται στο βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του Twitter, μέσα σε νυχτερινό κέντρο στο Καμπρίλς, την ώρα που ακριβώς έξω βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση