GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ με τον Αντετοκούνμπο και το Ευρωμπάσκετ...

Δημήτρης Αλικάκος   Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πονάω πολύ στο γόνατο, δεν μπορώ να παίξω στην Εθνική. Η μεγαλύτερη απογοήτευση που έχω νιώσ...

Δημήτρης Αλικάκος 
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πονάω πολύ στο γόνατο, δεν μπορώ να παίξω στην Εθνική. Η μεγαλύτερη απογοήτευση που έχω νιώσει στην καριέρα μου».
Παναγιώτης Τσαγκρώνης (Γεν. Γραμματέας "Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης"): «Τίποτα δεν έχει. Οι Μιλγουόκι Μπακς τον πίεσαν να το πει».

Βαριά κουβέντα. Ωστόσο άγγελοι δεν υπάρχουν. Αν ο Γιάννης (ο γνωστός για το ήθος του) είπε ψέματα, έστω και μετά από πίεση της ομάδας του, πρέπει να το μάθουμε. Και να τον κρίνουμε αυστηρά.
Αν όμως αποδειχθεί ότι δεν είπε, τότε εκεί στην Ομοσπονδία πρέπει να παραιτηθούν ομαδικά. Τουλάχιστον.
Θα δείξει

Babis Nikopoulos 
H Ομοσπονδία Μπάσκετ του Βασιλακόπουλου βγάζει ανακοίνωση κατά των Μιλγουόκι θεωρώντας ότι μιλάει κατά του... Αμύντα και ότι το NBA είναι όμοιο με την Α ΕΣΚΑΝΑ.
Λοιπόν για να σοβαρευτούμε. Η ομάδα του Γιάννη δεν θα μπορούσε να στήσει κάτι, αν δεν είχε τη συγκατάθεση του ίδιου του παίκτη. Ο Γιάννης από την άλλη, επειδή είναι όχι απλά ένας NBAer αλλά το μεγαλύτερο σε εξέλιξη project του NBA, δεν θέλησε να ρισκάρει έστω και με υποψία τραυματισμού τη συμμετοχή του στην Εθνική. Αυτό φυσικά θα συμβεί και στο μέλλον, όσο η αξία του Γιάννη μεγαλώνει και η Ελληνική Ομοσπονδία παραμένει στα επίπεδα του... χαβαλέ.
Ο Γιάννης ήρθε, είδε για προπονητή τον παλαιολιθικό Μίσσα, πήγε να αγωνιστεί σε γήπεδο χωρίς κλιματισμό μέσα στον καύσωνα, είδε τέσσερις συμπαίκτες του να παθαίνουν γαστρεντερίτιδα, τους πήγε ο Βασιλακόπουλος και σε μία εκκλησία να προσκυνήσουν, και λογικά είπε ο άνθρωπος ''what the fuck am i doing here?''.
Μας άφησε λοιπόν ενέχυρο τον... αδερφό του, και την έκανε άλλα... Νιγηριανά. Και καλά έκανε!
Το έχω γράψει πολύ παλιότερα, και κάποιοι με παρεξήγησαν. Ο Γιάννης δεν είναι ο ''Γιάννης μας'', είναι ο Γιάννης του εαυτού του και της οικογένειάς του. Που έφτυσε αίμα για να φτάσει εκεί που είναι, που έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι αυτήν τη στιγμή, και που μπορεί να φτάσει στο τέλος.
Δεν σκοπεύει λοιπόν να παίζει το ''give and go'' του Μίσσα και να δει την καριέρα του να καταστρέφεται.
Υπομονή και θα τον θαυμάσουμε κάποιο ξημέρωμα στη... NOVA.
Good luck Giannis.

ΥΓ. Το NBA σέβεται Μόνο τους Ολυμπιακούς Αγώνες σαν διοργάνωση. Για το Ευρωμπάσκετ δεν ρισκάρει ένα project της αξίας του Γιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση