GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Η δική της Χρυσής Αυγής καθυστερεί επικίνδυνα

«Πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια από τη στυγερή και άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από τις άλλες δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στους ερ...


«Πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια από τη στυγερή και άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από τις άλλες δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στους εργαζόμενους, μέλη του ΠΑΜΕ, στο Πέραμα, ενάντια σε συνανθρώπους μας επίσης, που έχουν διαφορετικό χρώμα και διαφορετική θρησκεία και ακόμα η δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα σωματεία του Πειραιά για την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
«Η δίκη καθυστερεί επικίνδυνα, οι φασίστες, οι ναζί εγκληματίες, οι δολοφόνοι, κυκλοφορούν ελεύθεροι, η ηγεσία τους συνεχίζει να στάζει το ρατσιστικό και ναζιστικό δηλητήριο από τη Βουλή και έξω από αυτή και να δηλητηριάζει την ελληνική κοινωνία», προσέθεσε ο κ. Κουτσούμπας, καταλήγοντας:
«Πρέπει το απόστημα να σπάσει εδώ και τώρα. Πρέπει το νυστέρι να μπει βαθιά και πρέπει κυρίως το λαϊκό νυστέρι να μπει βαθιά και στο σύστημα που τους γεννά, που τους θρέφει όλους αυτούς τους ναζί εγκληματίες. Πρέπει η δικαιοσύνη να αποδοθεί τάχιστα, χωρίς άλλη καθυστέρηση».

1 σχόλιο

  1. Φίλε Κώστα Μπακογιάννη!


    Ξεκινάς από λάθος βάση και Δεδομένα Επιστημονικά και Αυτό Εκπλήσσει!

    Ο Φασισμός Είναι Μορφή Ιδεολογίας και Πολιτικής Του Κεφαλαίου Του Καπιταλιστικού Συστήματος! Απλά: Το Κεφάλαιο (Καπιταλισμός) ΔΕΝ Είναι Ηθική "Λέσχη" Του "Αγαπάται Αλλήλους" Αλλα (το είπε στην ΔΕΘ με άλλα λόγια ο Kyriakoulis) Ζούγκλα Αγρίων Ζώων και σε Ανθρώπινη Κοινωνία Μεταφράζεται τόσο Πολιτικά Κοινωνικά όσο και Επιστημονικά ονομάζεται... ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!! Στον Φασισμό Δεν Υπάρχει ΗΘΙΚΗ όπως και στον Καπιταλισμό!!! Το Ότι Η Εκκλησία Της Ελλάδος δεν έβαλε τα χέρια και πόδια του Kyriakouli σε ένα παπούτσι δεν μας εκπλήσσει! Διότι και το NSDAP (Εθνικοσοσιαλισμός/Ναζί/33-45) επέβαλε τον Εκκλησιαστικό Αναγκαστικό Φόρο στους .... Εργαζόμενους σε όλη την Γερμανία!!! Και Έτσι Το "Βούλωσε" τόσο η Επίσημη Εκκλησία Της Γερμανίας όσο και Το Βατικανό (διότι ένα μέρος των φόρων από Γερμανία πήγεναι στο Βατικανό!!!)!!!

    Αλλά Αυτά μπορεί να τα βρείς και στα βιβλία του Πατέρα Σου Του Παύλου!

    Το ίδιο Σύστημα που Δολοφόνησε Τον ΦΥΣΣΑ το Ίδιο Σύστημα Δολοφόνησε Τον ΠΑΥΛΟ και Το ίδιο Τον Ιταλό Aldo Moro!!!


    Σου Συνιστούμε να διαβάσεις το βιβλίο του Πατέρα Σου στα γερμανικά (να στο μεταφράση ο Kyriakoulis ή η μάνα σου) Militärherrschaft in Griechenland!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση