GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθάκης: Η Eldorado δεν έχει άλλοθι για να αναστείλει τη δραστηριότητά της

H Eldorado Gold δεν έχει άλλοθι για ενδεχόμενη αναστολή της δραστηριότητάς της από την πλευρά της κυβέρνησης, δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλ...


H Eldorado Gold δεν έχει άλλοθι για ενδεχόμενη αναστολή της δραστηριότητάς της από την πλευρά της κυβέρνησης, δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ 1.

Ο βασικός όγκος της δραστηριότητας της εταιρείας είναι στην Ολυμπιάδα και εκεί η αδειοδότηση θα είναι πλήρης έως τις 15 Σεπτεμβρίου, πρόσθεσε, ενώ άφησε υπαινιγμό ότι η Eldorado μπορεί να θέλει να μειώσει την επένδυσή της. Μπορεί, είπε, η εταιρεία για δικούς της λόγους να αποκλιμακώσει τις επενδύσεις της, όπως έκανε και στη Βραζιλία.

Αναφορικά με τους εργαζόμενους, που θα χάσουν τις θέσεις τους σε περίπτωση που η Eldorado αναστείλει την επένδυσή της, ο υπουργός είπε ότι θα πρέπει να στραφούν στην εταιρεία και να ρωτήσουν τους λόγους.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση